Promocija knjige NEURORADIOLOGY: EXPECT THE UNEXPECTED

Sekcija za neuroradiologiju Hrvatskog društva radiologa Hrvatskog liječničkog zbora poziva Vas na promociju knjige NEURORADIOLOGY: EXPECT THE UNEXPECTED čiji autori su Martina Špero i Hrvoje Vavro. Promocija će se održati u Velikoj dvorani Hrvatskog liječničkog zbora, Šubićeva 9 u Zagrebu, u četvrtak 13. rujna 2018. godine u 18 sati.

 

Knjiga je u izdanju izdavačke kuće Springer objavljena u lipnju 2018. godine, a sastoji se od dvadeset i šest poglavlja u kojima je predstavljeno dvadeset i šest neobičnih i rijetkih neuroradioloških slučajeva s kojima su se autori susreli tijekom osam godina rada kao neuroradiolozi na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Kliničke bolnice “Dubrava”. Slučajevi su predstavljeni kroz anamnezu i kliničke podatke, velik broj slikovnih pretraga koje su učinjene (kompjuterizirana tomografija i magnetna rezonancija), a potom su objašnjeni teorijski i praktični aspekti pojedine patologije koja je prezentirana u pojedinom poglavlju s naglaskom na praktična objašnjenja rješavanja svakog pojedinog slučaja.

 

U promociji knjige sudjelovati će:

  • prof. dr. sc. Damir Miletić, predsjednik Hrvatskog društva radiologa HLZ i predstojnik Kliničkog zavoda za radiologiju KBC “Rijeka”
  • doc. dr. sc. David Ozretić, predsjednik Sekcije za neuroradiologiju Hrvatskog društva radiologa HLZ, Klinički zavodi za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC “Zagreb”
  • prof. dr. sc. Boris Brkljačić, predstojnik Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KB “Dubrava” i prodekan za znanost Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
  • dr. sc. Martina Špero i dr. Hrvoje Vavro, autori knjige

 

Domjenak u organizaciji tvrtke Pharmacol d.o.o. održati će se u prostorijama Caffe kluba Hrvatskog liječničkog zbora u 19 sati.

 

Veselimo se Vašem dolasku.

OBJAVLJENO: 06/08/2018