OPĆE ODREDBE

Poštovani posjetitelju, cijenjeni kolegice/kolega,

 

članstvo u Hrvatskom društvu radiologa donosi brojne prednosti: organiziranje i sudjelovanje na mjesečnim stručnim i drugim skupovima u organizaciji HDR koji su bodovani od strane Hrvatske liječničke komore, te znatno niže kotizacije na kongresima i simpozijima u Hrvatskoj, ali i šire, jer svaki član Hrvatskog društva radiologa automatski postaje članom Europskog društva radiologa, te uživa sve povlastice članstva ove krovne europske radiološke udruge.

 

Napominjemo da članarinu morate uplatiti HDR do 31. srpnja tekuće godine kako bi Vam povlastice u ESR vrijedile za sljedeću godinu (npr. da bi imali povlaštenu kotizaciju ECRu 2016. potrebno je da podmirite vašu  članarinu prema HDRu do 31. srpnja 2015.)

 

Postupak obnavljanja članstva je sljedeći:

 

Uplatite članarinu za HDR (upute i slika uplatnice na dnu stranice) – ne zaboravite obnoviti članstvo u našoj krovnoj udruzi – Hrvatskom liječničkom zboru!
Pristupite web stranicama našeg društva (adresa je www.radiologija.org)
Odaberite iz izbornika rubriku “ČLANSTVO”, zatim podizbornik “REGISTRACIJA” (ili samo kliknite ovdje)
Popunite formular s Vašim podacima  (polja označena zvjezdicom su obvezna, ostala popunite samo ukoliko su se podaci izmijenili u zadnjih godinu dana) – molimo Vas da ovo ne zaboravite, jer jedino tako možemo imati Vaše ispravne kontakt informacije kako bi Vas informirali o našim sastancima i drugim događanjima u organizaciji HDRa.
Pošaljite potvrdu o uplati kroz formular koji ispunjavate, na broj telefaksa 031/512217 ili na e-mail adresu info@radiologija.org

 

Detalji za uplatnicu:

Članarina iznosi 150kn, a uplata se vrši na račun Zagrebačke banke IBAN: HR7423600001101214818, poziv na broj 268-24, svrha plaćanja upišite svoje ime i prezime, te “- HDR članarina.”. Iznimno je važno da stavite svoje prezime i ime u opis plaćanja kako bi mogli znati tko je uplatio.
Ukoliko uplaćujete skupno (za više članova), molimo Vas da u opis plaćanja navedete jednu ključnu riječ (npr. KB S.Milosrdnice) te nam pošaljete popis članova koji su vezani uz tu uplatu s ključnom riječi u subjektu ili tijelu e-pošte na e-adresu info@radiologija.org

 

Ukoliko ne navedete svoje prezime/ime ili ključnu riječ u opis plaćanja, nećemo moći povezati Vašu uplatu s Vašim imenom, te Vaše članstvo neće biti aktivirano.

Ukoliko Vam nije jasan postupak učlanjivanja u naše društvo slobodno se obratite na našu e-adresu info@radiologija.org.

 

Primjer uplatnice

 

novauplatnica