Hepato hands-on seminar

interdisciplinarni seminar na temu malignih promjena jetre održat će se u Kliničkoj bolnici Merkur, na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku medicinu 5. i 6. travnja 2016. godine. Sastoji se od interaktivnih predavanja i otvorenih diskusija s vodećim hrvatskim gastroenterolozima, abdominalnim kirurzima, radiolozima, citolozima, patolozima i onkolozima te ‘hands-on training’ na navedene teme.

 

 

Pozivamo vas da se prijavite na dvodnevni seminar u organizaciji Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju, KB Merkur,Zagreb koji će se održati 5. i 6. travnja 2016. godine u KB Merkur.
Naš cilj je vrlo jednostavan: na dinamičan i zanimljiv način želimo proširiti znanje naših uvaženih kolega, specijalista uključenih u sve aspekte managementa bolesti jetre. PRVI DAN BIT ĆE POSVEĆEN PREDAVANJIMA I DISKUSIJAMA, DOK ĆE DRUGI DAN PREVLAST PREUZETI PRAKTIČAN PRISTUP TJ. ‘HANDS-ON TRAINING’. U želji što bolje učinkovitosti, radit će se u manjim grupama te je stoga seminar ograničen na skupinu od 15 polaznika.

Ovdje možete vidjeti službenu brošuru (PDF 1.1MB)

 

 

OBJAVLJENO: 10/02/2016