ECR meets Croatia u srpnju 2020.

ECR je odgođen za srpanj 2020. godine, te u skladu s time objavljujemo pismo predsjednika HDRa u svezi s događanjima u sklopu manifestacije ECR meets Croatia koja su sad prebačena 4 mjeseca kasnije:

 

Poštovani članovi HDR-a,

 

kao što znate, ECR 2020. je odgođen za srpanj.

Međutim, naše najavljene aktivnosti ostaju nepromijenjene, budući sa su dani u tjednu isti. U četvrtak u 15:30 nastupa klapa Bonaca u glavnom holu kongresnog centra – izvodit će pjesme iz različitih hrvatskih krajeva. Istoga dana  oko 19.30 je hrvatska večer u restoranu Kornat te vas molim da nam se obvezno javite na e-adresu (info@radiologija.org) ukoliko želite sudjelovati, jer je broj mjesta limitiran. Prednost će imati dugogodišnji redovni članovi HDR-a, a troškove večere pokriva HDR.

 

Narednog jutra, u petak u 8:30 najvažniji je događaj za nas: “ESR meets Croatia…” na kojem ćemo predstaviti svoju zemlju prigodnim videom, a stručno-znanstveni rad kroz predavanje doc.dr.sc. Davida Ozretića. S nama su u sekciji slovensko i slovačko radiološko društvo, kako se radi o manjim radiološkim društvima s dugom tradicijom suradnje.

 

Bit će puno pozvanih predavanja, oralnih prezentacija i postera iz Hrvatske, pa Vas pozivamo da podržite naše radiologe.

 

Molim vas da ne propustite najavljene događaje. Vidimo se na redovnom sastanku HDR-a 3. srijede u svibnju mjesecu.

 

prof.dr.sc. Damir Miletić
predsjednik HDR

OBJAVLJENO: 05/03/2020