11. susret intervencijskih radiologa Hrvatske

U hotelu Solaris kraj Šibenika bit će održan 11. susret intervencijskih radiologa Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem 25.-28. svibnja 2017. godine.

 

 

Kotizacije su:

 

Clanovi sIRcro-a besplatno
Clanovi HDR-a 250 eura
S pecijalizanti, umirovljenici besplatno
Ostali 300 eura

 

Slijedi službeni poziv organizatora:

 

Poštovani kolege, dragi prijatelji i suradnici,
intervencijska radiologija postala je struka koja lijeci brojna patološka stanja u suradnji s drugim klinickim strukama. Upravo suradnja više struka kljucna je u našem svakodnevnom
radu i pristupu brojnim izazovima, stoga Sekcija za intervencijsku radiologiju Hrvatskog društva radiologa (sIRcro) tradicionalno organizira svake dvije godine meunarodne
susrete.
Osobito mi je zadovoljstvo obavijestiti Vas u ime UO sIRcro-a kako ce se od 25. do 28. svibnja 2017. godine u hotelu Solaris u Šibeniku održati XI. Susret intervencijskih radiologa Hrvatske s meunarodnim sudjelovanjem – 2017 U sklopu ovog susreta bit ce organizirana brojna izlaganja stranih i domacih strucnjaka, edukativne radionice za intervencijske radiologe i mlae kolege koji tek ulaze u struku, tematski okrugli stolovi te satelitski simpozij medicinskih sestara i radioloških tehnologa. Otvorit cemo mogucnost upoznavanja društava intervencijske radiologije iz prijateljskih zemalja Ceške i Turske, kao i Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju, te svakako i predstavnike CIRSE-a kao naše krovne organizacije.

 

Odabirom tema i nacina organiziranja okruglih stolova
želimo istaknuti važnost meusobne suradnje raznih klinickih struka. Svrha ovakve koncepcije susreta intervencijskih radiologa i drugih struka jest armacija intervencijske radiologije u  dodiplomskoj nastavi, kao i u edukaciji samih radiologa, te isticanje njezine važnosti za druge specijalnosti. S tom namjerom ce, uz intervencijske radiologe, sudjelovati strucnjaci srodnih specijalnosti (kardiologije, gastroenterologije, onkologije, angiologije, pulmologije, ginekologije, neurologije, vaskularne kirurgije, kardiokirurgije…).

 

Nadam se da cete prepoznati važnost ovog susreta. U ime UO sIRcro-a, OO sIRcro-a 2017. i u svoje ime, želim vam dobrodošlicu.

 

S poštovanjem,

prof. dr. sc. Vinko Vidjak, dr. med.,
predsjednik UO-a Sekcije za IR HDR-a (sIRcro),
predsjednik OO-a XI. SIRcro-a 2017

 

Više informacija možete saznati na stranicama SIRCROa.

Službeni letak možete skinuti ovdje na hrvatskom ili engleskom.

OBJAVLJENO: 13/11/2016