POZDRAVNA RIJEČ

Dragi posjetitelji,

dobrodošli na službenu internetsku stranicu Hrvatskog društva radiologa (HDR), gdje možete dobiti osnovne informacije o HDR-u, pretraživati prošle i buduće aktivnosti i događanja na području radiologije, te pretraživati bazu podataka naših članova.

Kako je radiologija jedna od kliničkih specijalnosti koja se najbrže razvija, a sa novim tehnološkim dostignućima javljaju se i nove dijagnostičke i intervecijske metode i mogućnosti, to od nas radiologa zahtjeva trajnu edukaciju na polju kako dijagnostičke tako i intervencijske radiologije, ali i medicine općenito.

U svrhu ostvarivanja toga cilja HDR organizira radiološke stručne sastanke u prostorijama HLZ-a u Zagrebu koji su za naše članove bodovani u sustavu trajne medicinske izobrazbe HLK-a. Također ćemo se truditi predočiti Vam sva događanja na polju radiologije u Hrvatskoj, regiji i svijetu.

 

Kao našem članu omogućeno Vam je pretraživanje baze podataka članova, što Vam pruža mogućnost međusobne komunikacije i razmjene iskustava, a u želji za još boljom suradnjom među hrvatskim radiolozima. Također je važno napomenuti kako učlanjivanjem u HDR postajete i član Europskog društva radiologa (ESR).

 

Kolegice i kolege, nadamo se kako ćete biti zadovoljni sadržajem stranice te da će vam biti od pomoći u cilju da postanete bolji radiolozi.

Za sve primjedbe, kritike i informacije obratite nam se putem e-adrese info@radiologija.org .

 

Vaš HDRweb tim

 

 

OBJAVLJENO: 01/01/2014