14. kongres Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata i 8. kongres Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju

14. kongres Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata i 8. kongres Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju održat će se od 6. do 7. prosinca 2019. godine u KB Dubrava, Zagreb.

 

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 14. kongres Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata i 8. kongres Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju HLZ-a koji će se održati u Zagrebu, 6. i 7. prosinca 2019. godine.

 

Tom prigodom svečano ćemo obilježiti 80. godišnjicu Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta Medicinskog i Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Kliničke bolnice Dubrava. Utemeljena u sklopu Medicinskog fakulteta na Šalati 15. prosinca 1939. godine kao jedna od prvih klinika za maksilofacijalnu kirurgiju u Europi, od 1995. godine djeluje u sklopu KB Dubrava i jedinstvena je zdravstvena ustanova u našem gradu i županiji te vodeća u Republici Hrvatskoj.

 

Osobito nam je zadovoljstvo da će na Kongresu, kao gostujuće društvo, sudjelovati i Hrvatsko društvo radiologa. Nadamo se da će multidisciplinarnost ovog skupa učiniti izlaganja dodatno zanimljivija i rasprave sadržajnijima. Vjerujemo da će dvodnevna događanja u Zagrebu biti dobra prigoda za stjecanje novih znanja, razmjenu iskustava, ali i za ugodno druženje i bolje međusobno upoznavanje.
Zagreb je šarmantan u vrijeme Adventa.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Predsjednici Kongresa
Ivica Lukšić / Vedran Zubčić / Irina Filipović Zore

 

Ovdje možete pogledati prvu obavijest u PD formatu.

OBJAVLJENO: 08/10/2019